Open Bedrijvendag in Emmen van 10:00 tot 16:00 uur
3
november
2018
Bedrijf aanmelden?

Nieuwsoverzicht

Al bijna 70 bedrijven doen mee aan de OBD Emmen

67 Emmense bedrijven doen mee aan Open Bedrijvendag 2013
 
Op zaterdag 2 november openen de bedrijven in Emmen voor de tweede keer hun deuren voor de jaarlijkse Open Bedrijvendag. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij 67 Emmense Bedrijven.
 
Na het succes in Hoogeveen en vorig jaar voor het eerst in Emmen, doet nu heel Drenthe mee. De Open Bedrijvendag biedt de unieke gelegenheid om eens een kijkje in de keuken te nemen bij diverse bedrijven in de omgeving. Deelnemende bedrijven bepalen zelf hoe ze hun bedrijf willen presenteren aan bezoekers en bieden diverse activiteiten aan. Ze zijn op 2 november te herkennen aan de banner voor de deur. Het overzicht aan bedrijven is ook te vinden op www.openbedrijvendagemmen.nl.
 
Thema Techniek
Het onderwijs wordt ook dit jaar betrokken bij het programma van de Open Bedrijvendag. Studenten bezoeken vaak de bedrijven om zich te oriënteren op een studie of een baan. Dit jaar staat techniek centraal.
 
Kinderhuwelijk
De gemeente Emmen doet ook mee aan de Open Bedrijvendag en opent het trouwpaviljoen voor een ‘kinderhuwelijk’ op 2 november. Uit de inzendingen is een verliefd stelletje gekozen dat op 2 november om 14.00 uur elkaar het ja-woord gaat geven onder toeziend oog van familie en de schoolklas. De ceremonie wordt voltrokken door een echte trouwambtenaar, compleet met akte, bruidskleding en ringen.
 
Ook BAM die werkt aan de Tunnel Hondsrugweg en de Dierentuin doen mee aan de Open Bedrijvendag.
 
Open Bedrijvendag in Emmen van 10:00 tot 16:00 uur
3
november
2018
Bedrijf aanmelden?
Word vrienden op facebook

Vind ik leuk

Tweets van @obdemmen1