Open Bedrijvendag in Emmen van 10:00 tot 16:00 uur
3
november
2018
Bedrijf aanmelden?

Deelnemers

 

TVL schadeservice

TVL Schadeservice is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn sinds november 2013 gevestigd in Emmen aan de Phileas Foggstraat 147. Waarom TVL? Kwaliteit: Onze slogan is niet voor niets: Vandaag Perfect, Morgen Beter! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en zijn voortdurend op zoek naar betere materialen en technieken. Stilstaan is achteruitgaan, ook als het over kwaliteit gaat. Dit betekent niet dat traditioneel vakmanschap niet belangrijk is. Juist de combinatie tussen vakmanschap en creativiteit resulteert in innovatie en kwaliteit. Service: Wanneer het nu gaat om een spoedreparatie of het halen en terugbrengen van auto’s, u kunt altijd op ons rekenen. Het gebeurd meer dan eens dat wij na sluitingstijd of voor openingstijd gevraagd worden om reparaties te doen. Ook halen wij de auto’s bij u op en brengen deze na reparatie terug. Alle reparaties kunnen worden uitgevoerd, zodat de auto showroom klaar terug kunt krijgen. Efficient: Net zoals wij streven naar de hoogste kwaliteit, zijn wij ook voortdurend bezig om onze werkzaamheden efficiënter te laten verlopen. Dit betekent dat de reparatietijden bij ons fors korter zijn dan bij traditionele schadeherstellers, u bent uw auto dus minder lang kwijt. Veel reparaties verrichten wij zelfs binnen een uur en op locatie. Deze efficiëntie houdt ook in dat de kosten voor schadeherstel vaak veel lager zijn dan bij traditioneel schadeherstel. U krijgt dus de beste kwaliteit, tegen de beste prijs in combinatie met uitstekende service.

 

Stichting Toolbox

Bij Toolbox kijken wij anders, maken wij anders. We maken, we doen, we experimenteren, we oefenen, we falen, maar bovenal werken we samen. Ondernemers, studenten, Willie Wortels, mensen met een uitkering. Maar allemaal hebben we een doel, we willen verder komen, we willen leren, we willen elkaar helpen, we willen de wereld een beetje mooier maken. We willen met een glimlach naar ons werk gaan en trots zijn op wat we doen. Bij Toolbox werken we samen aan verandering, innovatie en oplossingen op een plek waar je jezelf mag zijn, waar we trots op elkaar zijn, waar we gelijkwaardig met elkaar omgaan en voor elkaar zorgen. Waar we vooral mensen mogen zijn. Toolbox is open voor iedereen die wil maken of een idee tot werkelijkheid wil laten komen. We staan midden in de samenleving en hebben het beste met elkaar en de regio voor. Daarom delen we onze kennis en ons netwerk, inspireren we elkaar, leiden we mensen op, bieden we coaching en werkervaringsplekken. Zo komen we samen verder.

 

3axis R&D

3axis houdt zich bezig met het vervaardigen van producten uit hout en kunststoffen door middel van CNC frezen, lasersnijden/graveren en 3D printen. Dit kan vanuit kant en klaar aangeleverde tekeningen maar ook in het tekenproces kunnen wij adviseren of ondersteunen. U heeft een geweldig idee maar mist de technische achtergrond? Ook dan kunnen wij veel voor u betekenen door met u in gesprek te gaan en uw ideeën uit te werken naar een reëel product/prototype. Naast onze eigen productiemiddelen beschikken wij ook over een uitgebreid netwerk aan ondersteunende bedrijven.

 

Soccer Temple Emmen

Wat is Speedsoccer? Speedsoccer is een voetbalspel op kunstgras, het veld is 28 bij 14 meter.Omdat het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief en spectaculair is. Speedsoccer wordt in principe gespeeld door twee teams van 5 personen inclusief 2 keepers. Doordat de bal nooit uitgaat en dit voetbalspel geen corners, ingooien en buitenspel kent ligt het speeltempo altijd hoog. Het spelen van Speedsoccer zorgt ervoor dat de spelers vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van elke speler op elk niveau. De attractiviteit en snelheid van het spel gecombineerd met de laagdrempeligheid maken dat het één van de snelst groeiende binnensporten is. De soccervelden bevinden zich in een overdekte hal. Er kan dus altijd gevoetbald worden! De blessuregevoeligheid is erg laag en mede daardoor is de sport geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Het kunstgras mag bespeeld worden met normale sportschoenen, kunstgrasschoenen of veldvoetbalschoenen met vaste nop. Wij organiseren diverse competities, toernooien, sportdagen voor scholen en bedrijven, kinderfeestjes, (bedrijfs)feesten en vrienden- of familieactiviteiten. Daarnaast hebben we (bedrijfs)abonnementen, Bubblebal, een voetbalschool en verhuren we een overdekt voetbal luchtkussen. Tijdens en na de activiteiten kunt u genieten van een hapje en een drankje in ons gezellige Sportcafé waar we ook een groot LED-scherm hebben hangen voor alle sportuitzendingen.

 

Eikens-Metaal

Met ruim 25 jaar ervaring is Eikens-Metaal een jong, groeiend en flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking. Opgericht in 2011 Met onze verspaantechniek produceren wij onderdelen van hoge kwaliteit. Wij vervaardigen onderdelen exact volgens uw specifieke wensen, precies zoals u verwacht. Indien nodig staan we 24/7 ter beschikking om mechanische onderdelen binnen een zo kort mogelijke leveringstermijn te produceren. Naast CNC draai- en freeswerk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vakkundig advies over de materiaalkeuze en ontwikkeling van uw product, of het nu gaat om het ontwerpen van een prototype, naar serie productie, reparaties of om het draaien of het frezen van enkele onderdelen op maat. U kunt altijd rekenen op onze ondersteuning en advies. Juist doordat wij tot in de kleinste details met u meedenken, zijn wij in staat u een passende oplossing te bieden tegen een concurrerend tarief. Korte lijntjes, korte levertijden. Verder bewerken wij verschillende metaalsoorten( staal, assenstaal, hardverchroomde as, rvs, aluminium, brons en messing) en ook vele soorten kunststof bewerken en verspanen. Sinds 2016 een erkend leerbedrijf en aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Indien u meer informatie wenst kunt u ons contactformulier invullen en nemen we zo spoedig mogelijk contact me u op.

 

Drents Museum

Tijdens deze editie van de Open bedrijvendag besteedt de NAM aandacht aan het feit dat het jaar exact 70 jaar geleden is dat de eerste gaswinningsput in Nederland door NAM werd geboord. En zoals wellicht bekend was dat in Coevorden. Het lijkt de NAM bijzonder gepast om juist in de driehoek Coevorden-Schoonebeek-Emmen, met de start van de energietransitie van de 20e eeuw, aandacht te vragen voor de energietransitie in de 21e eeuw. Omdat met name in Zuid-Drenthe veel bedrijven zijn gehuisvest die in de afgelopen 70 jaren veel met NAM hebben samengewerkt, werkt de NAM ook op de OBD samen met deze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige bedrijven. Deze bedrijven hebben ervoor gezorgd dat er veel kennis en kunde over de olie- en gaswinning over de hele wereld ‘geëxporteerd’ wordt. Codename: Energy is de familiebelevenis in het Drents Museum waar alles draait om energie. Deze belevenis geeft op een verrassende, eenvoudige en snelle manier inzicht in wat energie is, en welke gevolgen ons energiegebruik voor de toekomst heeft. Codename: Energy zit gevestigd in het Drents Museum en is mogelijk gemaakt door de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM).

 

Wilma Pat – Stoelmassage

Ik ben een startende ondernemer en sta nog niet ingeschreven bij de kvk. Ik bied de stoelmassage aan bij Growing Emmen! (Baander 4) Beschrijving; Professionele stoelmassage gebaseerd op de shiatsu massage (drukpuntmassage). Shiatsu stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt bovendien heel ontspannend. De massage wordt op een speciale massagestoel uitgevoerd, waarbij je je kleding kunt aanhouden en is dus heel laagdrempelig. Stoelmassage is inzetbaar binnen bedrijven, op evenementen, maar ook particulier kan hier gebruik van gemaakt worden.

 

Flex-in

PROJECT SUPPORT NEDERLAND (PSN) is een uitzend- en detacheringsbureau bestaande uit zeven vestigingen verspreid over heel Nederland. Wij richten ons op vakmensen met een focus op de asbestsanering, bouw- en techniek, metaal en de olie- en gasindustrie. Wat ons onderscheidt van anderen is dat wij altijd nét dat stapje (of twee!) extra voor je doen. Bij ons ben je geen nummer, maar iemand voor wie wij ons uiterste best doen een leuke en goede baan te vinden. FLEX-IN UITZENDGROEP is niet zomaar een uitzendbureau, wij zijn het verlengstuk van de vervoerder. Door onze jarenlange ervaring van meer dan 10 jaar weten we inmiddels goed wat de klanten èn de flexwerkers van ons verwachten. Flex-in blijft continue bezig met ontwikkellen om zo uit te groeien naar de meest betrouwbare en stabiele uitzender in de transport. Geen loze beloftes, maar gewoon nakomen wat we zeggen. Flex-in staat altijd klaar voor wat dan ook, wanneer dan ook.

 

Office Centre Emmen

Office Centre is dé plek voor kantoorartikelen en –oplossingen. Wij weten wat ondernemers nodig hebben. En dat is heel wat! Daarom hebben we alles onder één dak: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kun je bij ons terecht voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning. Wij willen er zijn voor alle ondernemers van Nederland. Of je nu net je KVK-inschrijving hebt gedaan of een familiebedrijf hebt van 150 jaar oud. Onderneemt aan de keukentafel of uit een rugzak. Wij zijn er voor jou met een ongekend assortiment, slimme oplossingen en goede ideeën. Kom eens langs in een van onze vestigingen door heel Nederland of winkel op onze website. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om je te helpen, met een luisterend oor én een glimlach. Zodat je altijd verder kunt met jouw droombedrijf!

 

De Knutselkeet

Wat is de KnutselKeet? De Knutselkeet is een mobiele werkplaats. Ingericht met moderne gereedschappen en machines. Te gebruiken voor oud en jong voor kunst-educatieve en technische projecten. Vanuit de keet worden kwalitatief, verrassende workshops gegeven door kunstenaars. Want bezig zijn met iets creëren en kunst verbreedt je blik op de wereld! Voor wie? De Knutselkeet is er voor jong en oud en wordt ingezet op festivals, evenementen en instanties als verzorgingshuizen, dorpsverenigingen, buitenschoolse opvang en scholen. Of op maat bij bedrijven bijvoorbeeld. Duurzaam De Knutselkeet werkt met restmaterialen. Deze restmaterialen worden opgehaald bij bedrijven in de omgeving door mensen die een dagbesteding nodig hebben. Zij maken passende pakketten voor de workshops in De Knutselkeet. Een educatief medewerker stelt deze pakketten samen. Zo helpt het inzetten van De Knutselkeet mee aan de werkgelegenheid en tevens aan het duurzaam hergebruik van restmaterialen.

 

Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. (Schoonebeek)

Tijdens deze editie van de Open bedrijvendag besteden we aandacht aan het feit dat het jaar exact 70 jaar geleden is dat de eerste gaswinningsput in Nederland door NAM werd geboord. En zoals wellicht bekend was dat in Coevorden. Het lijkt ons bijzonder gepast om juist in de driehoek Coevorden-Schoonebeek-Emmen, met de start van de energietransitie van de 20e eeuw, aandacht te vragen voor de energietransitie in de 21e eeuw. Daar willen we graag op de OBD 2018 mee beginnen door meerdere plekken waar NAM aanwezig is, locaties in Coevorden, Emmen en Schoonebeek toegankelijk te maken voor publiek. Omdat met name in Zuid-Drenthe veel bedrijven zijn gehuisvest die in de afgelopen 70 jaren veel met NAM hebben samengewerkt, werken we ook op de OBD samen met deze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige bedrijven. Deze bedrijven hebben ervoor gezorgd dat er veel kennis en kunde over de olie- en gaswinning over de hele wereld ‘geëxporteerd’ wordt.

 

Cofian Privacy & Management Consulting B.V.

Van organisatorisch vraagstuk naar praktische oplossing! Cofian verzorgt organisatieadvies en begeleiding in het vertalen van organisatorische vraagstukken naar praktische, heldere en werkbare oplossingen. Bij iedere vraag, groot of klein, denken we mee. Daarbij maken we gebruik van onze kennis en ervaring met informatie-, proces-, organisatie en kwaliteitsmanagement. Samen met een brede en diepgaande kennis van IT en informatiebeveiliging is dat de kern van onze dienstverlening. En dat doen we voor ZZP, MKB en grootbedrijf. De voldoening na het helpen realiseren van werkbare oplossingen waarmee organisatie weer vooruit kunnen geeft ons de positieve energie om onze dienstverlening altijd door te ontwikkelen en dag en nacht klaar te staan.

 

Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. (Emmen)

Tijdens deze editie van de Open bedrijvendag besteden we aandacht aan het feit dat het jaar exact 70 jaar geleden is dat de eerste gaswinningsput in Nederland door NAM werd geboord. En zoals wellicht bekend was dat in Coevorden. Het lijkt ons bijzonder gepast om juist in de driehoek Coevorden-Schoonebeek-Emmen, met de start van de energietransitie van de 20e eeuw, aandacht te vragen voor de energietransitie in de 21e eeuw. Daar willen we graag op de OBD 2018 mee beginnen door meerdere plekken waar NAM aanwezig is, locaties in Coevorden, Emmen en Schoonebeek toegankelijk te maken voor publiek. Omdat met name in Zuid-Drenthe veel bedrijven zijn gehuisvest die in de afgelopen 70 jaren veel met NAM hebben samengewerkt, werken we ook op de OBD samen met deze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige bedrijven. Deze bedrijven hebben ervoor gezorgd dat er veel kennis en kunde over de olie- en gaswinning over de hele wereld ‘geëxporteerd’ wordt.

 

Zwaantje Hans-Stokmanshof/Oliemuseum

De Zwaantje Hans Stokman’s Hof is een fraai gerestaureerde Saksische boerderij met schuur uit de 17e eeuw. In 1877, zoals de gevelsteen boven de baanderdeur ons er aan herinnert, heeft een verbouwing plaatsgevonden waarbij de boerderij is ingekort. Niet alleen het zandstrooien, maar ook de oliewinning is onlosmakelijk met Schoonebeek verbonden. Om deze rijke historie en de technologische ontwikkelingen voor iedereen inzichtelijk te maken heeft de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) in 2014 en in samenwerking met de oudheidkundige Stichting De Spiker een interactieve tentoonstelling ontworpen. Deze is op de deel van de zandstrooiboerderij te bezoeken. Zo komen verleden en toekomst op een plek samen en vormen ze een unieke combinatie voor jong en oud.

 

De Groot Installatiegroep B.V.

Wij zijn De Groot Installatiegroep, een familiebedrijf opgericht in 1965. Van een kleine installateur zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende installatiebedrijven in Nederland. De Groot Installatiegroep bestaat uit elf vestigingen verdeeld over het hele land. Al vijftig jaar werken wij samen met een verscheidenheid aan opdrachtgevers aan de beste elektrotechnische, werktuigbouwkundige en brandbeveiligingsoplossingen. We leveren vakmanschap en staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Buwalda Security

De Kracht Van Samenwerken Buwalda Security vanaf 2015 een betrouwbaarheid in beveiligen en bewaken en dienstverlening. Niet alleen in het Noorden van het land , waar we ons thuis voelen. Ook in de rest van Nederland zijn we wegwijs geraakt. Buwalda Security pakt uw beveiligingsvraagstuk aan en creëert hiermee rust en ruimte om het beste uit uw onderneming te halen. Buwalda Security maakt het verschil. Het verschil tussen ‘veilig voelen’ en ‘zeker weten’. Buwalda Security gelooft in kracht door samenwerking. Of het nu gaat om de samenwerking met onze enthousiaste medewerkers, of de samenwerking met ondernemers, politie en andere beveiligingsorganisaties is: onze ervaring is dat een optimale samenwerking ook resulteert in een optimale dienstverlening en uiteindelijk in tevreden opdrachtgevers.

 

JenS Security

JenS Security biedt een breed scala aan van verschillende diensten op het gebied van beveiliging en techniekbeveiliging. Zo ben je bij JenS Security aan het juiste adres voor objectbewaking, bezoekersregistratie, surveillancediensten, collectieve beveiliging o.a. bedrijfsterreinen, beveiliging bij recreatie- en evenementen, particuliere beveiliging en techniekbeveiliging. Binnen de techniekbeveiliging kunt u bij ons terecht voor: 1. Camerabeveiliging: o.a. mobiele camerasystemen, vaste en bestuurbare PTZ (infrarood) camera’s en Thermische en Thermometrische camera’s; 2. Inbraak- en brandwerende kluizen; 3. Alarm app voor alleen werkenden, en/of particulieren; 4. Draadloze alarmeringssystemen voor particulieren/verenigingen/instellingen; 5. Viloc Tag voor het lokaliseren van gestolen materieel/goederen en voertuigen. Wij bieden voor een ieder alle vormen van beveiliging op maat aan.

 

TrendInterieur

Trendinterieur weet dat een mens zich goed voelt in een sfeervol interieur. Het is onze passie en uitdaging om klanten te helpen met een inspirerend interieur, waarbij persoonlijkheid, creativiteit en kwaliteit de uitgangspunten zijn en waar mensen genieten en optimaal functioneren.   Voor leef -en werkruimten, zoals woningen, kantoren, horeca- en praktijkruimtes,  leveren wij complete interieurinrichtingen, waarbij alle interieuronderdelen, kleuren en materialen sfeervol en creatief zijn afgestemd. Ons assortiment bestaat uit o.a. meubelen, vloeren, gordijnen, verlichting, accessoires en maatwerkinterieur.   Vanuit onze showroom en ontwerpstudio in Emmen presenteren wij alle denkbare materialen en producten. Ons team van interieurspecialisten is gemotiveerd om persoonlijke interieurwensen te realiseren.  

Open bedrijvendag emmen wordt mede mogelijk gemaakt door...

   
Open Bedrijvendag in Emmen van 10:00 tot 16:00 uur
3
november
2018
Bedrijf aanmelden?
Word vrienden op facebook

Vind ik leuk

Tweets van @obdemmen1