Terug naar deelnemerslijst

Soccer Temple Emmen

Bedrijfsactiviteiten

Wat is Speedsoccer?

Speedsoccer is een voetbalspel op kunstgras, het veld is 28 bij 14 meter.Omdat het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief en spectaculair is. Speedsoccer wordt in principe gespeeld door twee teams van 5 personen inclusief 2 keepers. Doordat de bal nooit uitgaat en dit voetbalspel geen corners, ingooien en buitenspel kent ligt het speeltempo altijd hoog. Het spelen van Speedsoccer zorgt ervoor dat de spelers vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van elke speler op elk niveau. De attractiviteit en snelheid van het spel gecombineerd met de laagdrempeligheid maken dat het één van de snelst groeiende binnensporten is. De soccervelden bevinden zich in een overdekte hal. Er kan dus altijd gevoetbald worden! De blessuregevoeligheid is erg laag en mede daardoor is de sport geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Het kunstgras mag bespeeld worden met normale sportschoenen, kunstgrasschoenen of veldvoetbalschoenen met vaste nop.

Wij organiseren diverse competities, toernooien, sportdagen voor scholen en bedrijven, kinderfeestjes, (bedrijfs)feesten en vrienden- of familieactiviteiten. Daarnaast hebben we (bedrijfs)abonnementen, Bubblebal, een voetbalschool en verhuren we een overdekt voetbal luchtkussen.

Tijdens en na de activiteiten kunt u genieten van een hapje en een drankje in ons gezellige Sportcafé waar we ook een groot LED-scherm hebben hangen voor alle sportuitzendingen.


Open Bedrijvendag

Doel is om uw te laten kennismaken met onze locatie, het spelletje speedsoccer, kan men Bubblebal spelen en kunnen de kinderen ook op het luchtkussen.

Daarnaast promoten we de diverse competities voor de jeugd en senioren, onze voetbalschool, de (kinder)feestjes, de toernooien en de abonnementen die we hebben.


Word vrienden op facebook

Vind ik leuk

Tweets van @obdemmen1