Terug naar deelnemerslijst

TVL schadeservice

Bedrijfsactiviteiten

TVL Schadeservice is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn sinds november 2013 gevestigd in Emmen aan de Phileas Foggstraat 147. Waarom TVL?

Kwaliteit:
Onze slogan is niet voor niets: Vandaag Perfect, Morgen Beter! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en zijn voortdurend op zoek naar betere materialen en technieken. Stilstaan is achteruitgaan, ook als het over kwaliteit gaat. Dit betekent niet dat traditioneel vakmanschap niet belangrijk is. Juist de combinatie tussen vakmanschap en creativiteit resulteert in innovatie en kwaliteit.

Service:
Wanneer het nu gaat om een spoedreparatie of het halen en terugbrengen van auto’s, u kunt altijd op ons rekenen. Het gebeurd meer dan eens dat wij na sluitingstijd of voor openingstijd gevraagd worden om reparaties te doen. Ook halen wij de auto’s bij u op en brengen deze na reparatie terug. Alle reparaties kunnen worden uitgevoerd, zodat de auto showroom klaar terug kunt krijgen.

Efficient:
Net zoals wij streven naar de hoogste kwaliteit, zijn wij ook voortdurend bezig om onze werkzaamheden efficiënter te laten verlopen. Dit betekent dat de reparatietijden bij ons fors korter zijn dan bij traditionele schadeherstellers, u bent uw auto dus minder lang kwijt. Veel reparaties verrichten wij zelfs binnen een uur en op locatie. Deze efficiëntie houdt ook in dat de kosten voor schadeherstel vaak veel lager zijn dan bij traditioneel schadeherstel. U krijgt dus de beste kwaliteit, tegen de beste prijs in combinatie met uitstekende service.


Open Bedrijvendag

Wij stellen ons bedrijf volledig open.
De bezoekers mogen een kijkje in de keuken nemen en zien hoe autoschadeherstel van proces tot proces in zijn werk gaat!


Word vrienden op facebook

Vind ik leuk

Tweets van @obdemmen1